Flanellskjortan.

Idag var jag på Engelbreckts(stavning?)med Gunni,Sandra och Markus för att köpa lite nya kläder. Hittade denna flanellskjortan som jag blev dökär i. Letade i princip igenom hela affären innan jag hittade den på modeavdelningen av alla ställen. Just därför tvekade jag och pga priset som låg på 300 kr. Jag är dösnål när det gäller att köpa kläder nämligen och blir därför uberglad ifall jag hittar något användbart i klädväg på second hand.

Men ändrade mig och tänkte att denna är jag fan värd nu när jag har varit så duktig och inte rökt på några dagar nu. Tänker fortsätta i samma stil. ;*

Goodmorgning dollhearts.

Jag känner mig rätt så glad idag. :D Jag har kommit på något fint och det är att det känns bäst att blogga på morgonen. Tyvärr har jag mest tid med sånt här på helgerna så det blir ju gärna fler inlägg då än på vardagarna såklart då nästan all min vakna tid går åt till att gå runt och söka jobb. Sen fixar jag ju med andra saker också t.ex som lägenheten som börjar bli mer och mer färdig nu. Härligt när man får saker gjort. Denna helgen har varit bra men imorgon är det måndag igen så det är ju mindre peppt. Skönt iallafall att jag har börjat komma in i vardagsrutinerna igen.

Stör mig lite på att helgon inte verkar kunna funka idag. :( Vill ju svara på Anns mail som jag skulle ha svarat på för ett tag sen men inte haft tid. Nu när jag väl har tid så funkar det som sagt inte. Alltså hon och jag skriver så mycket till varandra så ibland måste man göra ett nytt mail till henne. :D Eller oftast. Ja,jag snackar om den Ann som sjunger suicide blondes som jag älskar.<3

Cecce.

Var hos min underbara tjejkompis Cecce igår och sov över där tills idag. Hon gör mig alltid så himmla glad och försöker alltid att peppa mig. :D Hon har alltid på något sätt gjort saker och ting lättare att ta för hon har alltid funnits där för mig. Ifall jag har varit ledsen över något och inte vetat vem jag skulle ringa så har jag ringt henne. Hon är nog den bästa tjejkompisen som finns. Hon finns alltid där för en ovansett vad.

Jag hittade henne faktiskt via kamrat då jag var femton och det var nog några få månader kvar tills vi skulle flytta till Klippan. Det var rätt så roligt att vi fick kontakt där för idag vill jag bara spy på den sidan och jag tror hon känner likadant inför den? När jag fyllde sexton och vi hade flyttat till Klippan så bestämde jag att jag och Cecce skulle träffas utanför bibblan en dag så vi gjorde det. Jag köpte brownies som vi sedan åt på mitt fina rum. Efter det så bara växte våran vänskap och blev starkare för varje dag.

Minns hur vi brukade spendera vår tid vid skejtarparken med att glo på alla snygga skejtare som var där då. Hur vi lyssnade på Hole med Violet och Valerie loves me. Hur vi var på Hbgfestivalen och kollade på Von benzo tillsammans. Hur vi hade våra fjortisfyllor tillsammans. När vi raggade killar via snyggastchatten pinsamt nog. Haha! Men wtf vi var unga och nyfikna på det motsatta könet. ;) Ja,vi har verkligen många fina minnen ihop.

Jag längtar dömycket efter nyår för förra nyår blev så himmla bra. Denna kommer bli ännu bättre för då ska jag åter igen få spendera den med henne. :D

http://depressios.blogg.se/