Snyggaste byxorna!

När vi skulle till FK för att fixa med min mammapenning så fastnade jag utanför Cubus. För där mitt framför mig såg jag dom snyggaste byxorna någonsin. Kostar bara 300 kr så får jag inte köpa något. Är det inte typiskt säg? Så jag tänkte jag kan ju alltid gå hem och blogga om det istället som s.k terapi. Shoppingsterapi! Hahaha! Hur löjligt låter inte det? Men jag tror det funkar. 
 
Någon som vet vad mönstret heter som byxorna har på sig? Det är cpsnyggt trots att jag inte brukar gilla mönstrade byxor så mycket. Iallafall inte blommiga. Jag har samma mönster på min röda tröja. :)
 
Puss!

Jämnförelser med det ockulta.

I del 2 så har jag fått se många jämnförelser med det ockulta. Det enda som är lika är tungotalet. Men om det är kristligt så är det änglaspråket s.k nytt språk. Dock hör jag ingen skillnad för jag kan inte sånt.
 
Man fick i del 2 som alla kristna borde se och kanske många andra också för den delen så fick man se hur människor i Guds namn beteer sig som äkta svin mot varandra. Där var en som predikade bara för pengarnas skull(han var alltså inte ett dugg troende),folk som skrek som djur,folk som näst intill slog andra så att dom trillade omkull(var nämns detta i bibeln? Jo ingenstans!),folk som hotade varandra till livet i Jesu namn m.m. Ni kan själva se! Jag fick rysningar igenom hela kroppen av detta. Fy!
 
Det sjukaste är att när jag var mindre så var jag med min fostermamma på någon gudstjänst(en av dom få jag faktiskt minns)så var där någon predikant som fick folk till att falla i tungotal för att sedan bli vidrörda så att dom bara föll omkull. Jag minns då som den lilla flickan i videon att jag tyckte att detta var oerhört läskigt vilket jag fortfarande tycker. Nu vet jag varför jag tycker det var läskigt,för det var nog emot Guds ord. Måste ringa Rita imorgon och fråga om detta. Vad hon anser osv för hon är den mest kristna människan jag känner. 
 
Detta var mycket lärorikt som även del 1 var och jag hoppas jag kan hitta andra lärorika kristliga saker inne på denna hemsidan. <:

Bubbleroom!

Cecce skickar dösnygga klänningar till mig på FB från bubbleroom. Måste kolla in sidan sen en dag när jag orkar,har lust och inte är så satans trött med andra ord. Har hört många som sagt att den sidan är väldigt bra.
 
Hoppas då den är bättre än HM för nu är det andra paketet jag får skicka tillbaks till dom idag. SUCK! Först fick jag fel klänning. Vit istället för rosa. Nu har dom skickat kängor till mig som jag redan har + den rosa klänningen så såg jag nu att den rosa klänningen liknar ju mitt linne som jag har hemma. Lönt!
 
http://www.bubbleroom.se
Vaddå att hon tänkte på mig när hon såg dessa? ;)