Gömda juveler!

Idag är jag rätt så trött. Liam spydde ner hela mig med och nu försöker han ta av sig blöjan. Jag försöker äta min goda skinksallad som min pojkvän gjorde till mig igår. Måste ta världens disk(känns ungefär som att bestiga ett berg då jag som sagt är så himla trött idag)och sen sortera all tvätt. Jippy yey!
 
Här kommer snygga kläder jag vill ha. Dock det rosa linnet jag vill ha med paljetterna på är det jag verkligen inte kan släppa. Så nu vet ni vad för kläder jag vill köpa för dom pengarna jag får för mina sålda kläder.
 
Puss.
Detta är såklart kläder jag aldrig någonsin kommer att ha råd med,men man kan ju få drömma. Eller så går man in på fyndiq och letar efter liknande kläder.
 

Bloppis2!

Okej,jag känner på mig att det blir svårt att sälja alla dessa kläderna men jag ger det ett desperat försök. Egentligen har jag inte råd att bara nöja mig med dom som bor närmast men lyssna till videon så fattar ni varför jag gör så. Som ni ser så är detta inte min stil alls längre. Dom passar helt enkelt inte.
 
Idag har vi haft finbesök av min låsasbrorsa,hans gravida flickvän,Affe och Maria. Sitter nu och njuter av ett vin som heter Black tower. Knappt druckit vin på ett år nu så tyckte det var på tiden ikväll. 
 
Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt för då ska jag fixa en massa för då kommer Steffy hit. :D
 
Nu ska vi glo på Ted!
 
Puss!