Baddräkt!

För ca en månad sen när jag min svärmor,"svärfar",Preben och Liam var på Familia i Hyllinge så skulle vi hitta baddräkt till mig för jag vill börja på babysim med min son. Jag och svärmor gick igenom alla tänkbara klädaffärer som fanns där inne. När vi kom till Cubus har jag för mig det var så hade dom ENDAST bikinis,då höll jag på att smälla av. En tant som var där inne började snacka med oss och hon tyckte också det var hemskt för hon ville inte heller gå i bikini såklart. Vem vill det när man är gammal så som hon var?
 
Sen ifall man har haft en misslyckad förlossning och har massa bristningar kvar på magen och dessutom hängmage så vill man inte heller gå i bikini. Dock har jag varken bristningar eller hängmage efter min operation. Jag vill bara inte ha bikini för min mage kan se lite konstig ut ibland. Putar ut på ett vad jag tycker är onormalt sätt. Mest på vänstra sidan för det var där Liam låg mest när han låg i min mage. Sen känns det mer lämpligt med baddräkt på babysim,kan jag tycka. Jag tycker det är sexistiskt att dom inte har baddräkt på någon klädesaffär. Man måste alltså köpa online om man vill ha en baddräkt.
 
Dock hittade min svärmor en affär här i Landskrona som mot all förmodan säljer baddräkter. :) Skönt! Så vi ska gå och kolla i den när jag är helt frisk igen. Dock tyckte vi alla 3 att man skulle skriva mail till alla cheferna för klädesaffärerna som inte säljer baddräkter. Alla kvinnor borde göra detta.