Kysströjan!

Tänkte bjuda på en nyhet från HM som jag blev lite kär i. Äntligen har jag redan kunnat släppa min panik gällande färgen svart. Vet ni varför? Jag har kommit på att om dagarna vill jag klä mig som en buisness woman och om nätterna/helgerna så vill jag börja klä mig lite rockstjärneaktigt igen. ;) Dock kommer jag inte har råd med dom kläderna förrens jag har ett jobb och hela lägenheten är klar så det blir dock inte inom en snar framtid. Kanske först nästaa år kan jag göra detta. Om ingen av mina vänner är villig att skänka mig sina? ;) För jag vet minst 3 av dom som har den stilen som jag gillar. Nej, älskar! Det jag mest vill ha är denna tröjan, en klänning och en väska från rockstil. Dock väskan har jag bestämt mig för att köpa för min första lön då jag inte trivs med den jag har nu.
 
Uh, nej nu måste jag bege mig ut i snöstormen och mot komvux! Blir lite extra utmaningar idag då min mobil har fått för sig för att låsa sig. Vet inte riktigt vad som har hänt. :s
 
- Lilly

Hej utmaningar!!

Kändes ju verkligen uppmuntrandes att komma hem till slavgörat här hemma när en viss inte gis göra något utan sticker istället och lämnar ALLT åt mig SOM VANLIGT...Fan vad skönt det ska bli att slippa komma hem till sånt här om 4 dagar. Räcker det inte att jag kommer hem sent från ett superhemligt möte kanske? ;)
 
Enough about that eftersom att jag inte vet hur mycket jag får skriva ut än...Måste lära mig bli MEDIASMART redan nu. Har ju gått media också, men tappat det där med mediasmart. Kanske borde läsa på lite om det med?
 
Tänkte istället berätta en annan sak till er som jag egentligen inte tänkte nämna förrens det blir verklighet, men som vanligt så kan jag ju inte hålla käften. Imorgon ska jag traska iväg tidigt till Komvux och prata om det jag ville hoppa på för 2 år sen, men då var det ju inte läge för det alls...Inte ens chans! Men nu kanske det är dags att förverkliga en gammal dröm...KONDITORUTBILDNINGEN! Dör lite inombords bara jag läser själva ordet....Jag kommer sätta upp mig på utbildningen MEN den är bara en plan B ifall jag inte får det här jobbet som jag har på G nu. Det tänker jag iaf inte berätta för er vad det är för jobb förrens jag är in the game eller så är jag helt enkelt inte det..Det ska ni få bli varse om senare. Jag lovar! ;)
 
Nu måste jag slava lite så att jag kan få äta här och sedan sova. För jag har massor att göra imorgon med! Suuuck! Jag som tänkte sova länge, men nej...Glöm din dröm!(Eller nej inte den drömmen. Men ah ni fattar! ;) Kanske tar en powernapp när allt är gjort. Ska nämligen köpa hem lite saker till min son imorgon.
 
- Lilly
 

Nyinköpt.

 

- Lilly