I år får väl jag vara jultomte då.

Vi har blivit erbjudna att fira jul i den kyrkan som vi går i här i Landskrona. Men det verkar inte till att bli av nu med tanke på att vi har blivit erbjudna sängplatser av min ena killkompis i Klippan. På julafton i kyrkan får du hela gemenskapen gratis. Du får allt det här: Julbord, Kalle Anka kl 15(jag tror ingen klagar på att den är omgjord heller.), julklappsutdelning och tomte.
 
Istället ska vi som sagt hem till mina fosterföräldrar och där har inte tomten hittat dit under mina 8 år som jag har bott där. Så inatt drömde jag att jag var jultomten så jag tänker faktiskt göra det till en sanndröm. Jag kommer vara en jultomte i röd paljettklänning utan ärmar. Det kommer bli hur coolt som helst. Dock förstår jag inte hur jag ska hinna med det och julbak på samma dag. Jag ska prata med Rita om det. Antingen skiter jag i det helt och bara köper med mig lussebullar(Coop har 4 för 10 kr) eller så får vi helt enkelt ta julbaket nästa dag innan vi åker hem igen. Ska be Jasmin påminna mig om julskägget när vi är på ÖoB för att julshoppa det sista.
 
Vet bara inte vad jag ska säga till L att jag ska. Min pappa brukade alltid köra på att han skulle ut och hämta tidningen. Fast det är ju inte direkt så himla trovärdigt längre...Jag kommer bli den coolaste jultomten någonsin.
 
Jag som var sur mitt i natten för att jag insåg att det inte skulle bli någon jultomte i år heller. Vill ju ha det för Ls skull, så nu gör jag detta för honom. 
 

Idag!

Idag är det som ni alla vet min sista bloggdag för den här veckan. Kommer inte blogga igen förrän onsdag-torsdag någon gång. Så ni får stå ut! ;)
 
Om 3 timmar ska jag träffa min chattpolare Eva från Mjölby. Jag vet inte ens vart det ligger...Hon är en av dom som mest hjälpt mig igenom den svåra tiden efter Ls pappa. Hon är en ängel utan vingar och en pärla i mina ögon så ska bli extremt kul att få träffa henne. Även om hennes nervositet nu har smittat av sig på mig. Först tänkte jag visa henne lite runt i Landskrona. Typ stranden och så. Sen ska vi hem till mig för en äkta julfika med lussebullar som jag stod och bakade i 2 timmar igår och ändå blev dom inte lika bra som för 2 år sen. Sen har jag julte hemma att bjuda på.
 
Om 6 timmar ska jag hämta hem L hos sin pappa så det ser jag verkligen fram emot. :) 
 
Vad ska alla andra göra denna helgen?
 

Mysmorgonrocken!

Idag efter skolan gick jag, Jasmin, Michelle och Patricia till Gina Tricot och där såg jag en morgonrock som jag VERKLIGEN vill ha. Visst jag har en hemma i mormorsstil från Citygross, men den är så oerhört tunn så jag fryser skitmycket fast jag har den på mig. Så tänker faktikst unna mig den för jag fick veta att någon har erbjudit sig att köpa massa adventsljustakar till oss i år så vårt julpynt blir lite billigare än jag hade räknat med. :D