Candyman.

Så vem är då jag? Jag heter Lilly och är uppvuxen i Malmö men har flyttat runt så mycket som upp till de Småländska skogarna och nu på vintern kan jag faktiskt säga att jag saknar naturens tysthet och att ha skogen nära mig. Istället bor jag i en stad nära Malmö. En förstad till Malmö kan man väl säga. Mitt hjärta kommer alltid finnas kvar i Malmö på ett eller annat sätt.

 

Jag har alltid älskat att skriva så det var därför jag tröttnade på det ytliga. Visst ibland kan här komma inlägg med kläder i på sånt som jag vill ha t.ex som denna rosa urringade klänningen som jag såg i Christina Aguileras musikvideo Candyman idag.(fick ta bort bilden pga den var suddig och hittade ingen osuddig bild tyvärr) Konstiga är att jag har aldrig ens lagt märke till den tidigare. Jag tror att ifall vi tittar på något mer än en gång så kan vi lägga märke till detaljer som vi inte har lagt märke till tidigare. Sån är jag! Detaljmänniska på hugget. Jag vann årets on fire i skolan också vilket menas med att jag brukar ha många bollar i luften samtidigt och gärna tusen järn i elden som sagt.

 

Jag älskar New girl, är en riot grrrl sen tonåren, alltid pratat med Gud och alltid kommit tillbaka till luggen förr eller senare även om jag inte alltid har orkat klippa till den genom alla mina 25 år här på jorden. Denna bloggen får bli en tidig julklapp till mig själv. Jag hoppas att jag inte kommer tröttna, att nouws medlemmar kommer vara snälla mot mig och att jag inte sliter ut denna bloggen lika mycket som den jag hade på blogg.se Dvs att jag inte känner ett visst tvång av att skriva om mitt liv här i varje dag. Design är något jag kan säga redan nu att jag inte alls vill syssla med. Men en bakgrundsbild ska jag väl få till om sådär tusen år kanske haha. Teberoende är jag och är väl främst känd för att vara den som alltid håller i en tekopp så det vore väl verkligen något att ha som bakgrund. Jag har alltid sen jag varit liten funnit tröst i Christina Aguileras låtar då även jag kommer ifrån en väldigt trasig familj, men det är inget jag kommer att skriva närmare om här i. Mina intressen här i livet förutom att dricka te samtidigt som jag pratar med Gud är att titta på dokumentärer, roliga och spännande serier, romantiska retro filmer, lyssna på P3 dokumentär, kolla på intressanta udda dokumentärer, lite politik, nyheter(måste alltid hålla koll på vad som händer här i världen) och att socialisera mig med folk är något jag älskar att göra. Har alltid älskat människor trots allt ont som har hänt mig som liten.

 

Kan avsluta med att berätta att min helg började fint med en födelsedagsfika med en utav mina finaste vänner Patricia. En vän som jag träffade för över ett år sen via SMF på min skola. Sen dess har vi varit oskiljaktiga.

Kommentera inlägget här :