Just skirts!

Sitter och lyssnar på min ljuvliga emomusik från den trånande gamla goda tiden när man var 17 år och fri som en fågel. Det är jag ju i för sig nu med.
 
Efter att min killkompis Erik var här och hjälpte mig byta glödlampa så(nu slipper jag ha ångest över att inte kunna posa i spegeln längre för nu kan jag det igen.) märkte jag att mitt andra par jeggings från ebay på kort tid spricker där framme. Trodde seriöst det var något funktionärt fel på min kropp, men min nya favoritbloggerska Candie har haft samma problem med deras kläder så jag kan lugnt pusta ut i min ack så icke längre ungdomskropp. Börjar mer gå åt tanthållet. Känner att det är aktuellt för kjolar nu istället för jeggings. Dock ej från HM utan självklart från Röda korset. Måste tänka miljövänligt och inte göra fattiga länder ännu fattigare med att konusmera nytt skräp. Gammalt skräp är lika bra!
 
Snart ska jag dyka ner i min dyrkande Don Quijote. Om ni bara visste hur många bokserier jag har att läsa just nu. Om jag saknar vanliga serier som man kan se på internet? Nej, faktiskt inte. Jag är fullt upptagen med att läsa upp hela Niloe-biblioteket och känner mig allmänt akademisk. Tackar min älskade skola för detta sagolika tidpunkt av eufori.
Välkomnar tantepoken och säger glatt farväl till ungdomslivet jag levde en mycket kort tid i en väldigt gaggig kropp. (Y)

Psalm 91.

1Den som bor i den Högstes skydd
och vilar i den Väldiges skugga,
2han säger: ”Herren är min tillflykt och min borg,
min Gud som jag förtröstar på.”
3Han räddar dig från jägarens nät
och från den förhärjande pesten.
4Han täcker dig med sina vingar,
under dem finner du tillflykt,
hans trofasthet är en sköld och ett bålverk.
5Du behöver inte frukta nattens fasor
eller pilen som flyger om dagen,
6inte pesten som smyger i dunklet
eller farsoten som härjar i middagshettan.
7Tusen kan falla bredvid dig,
ja, tiotusen vid din sida,
men du skall inte drabbas.
8Du skall själv få bevittna
hur de gudlösa får sitt straff.
9Din tillflykt är Herren,
du har gjort den Högste till ditt värn.
10Inget ont skall drabba dig,
ingen olycka komma nära ditt hus.
11Han skall befalla sina änglar
att skydda dig var du än går.
12De bär dig på sina händer,
så att du inte stöter foten mot någon sten.
13Över lejon och ormar går du fram,
du trampar på vilddjur och drakar.
14Han håller fast vid mig, och jag räddar honom,
jag skyddar honom, ty han känner mitt namn.
15Han åkallar mig, och jag svarar honom,
jag är med honom i nöden,
jag befriar honom och ger honom ära.
16Jag skall mätta honom med ett långt liv
och låta honom erfara min hjälp.
 
Detta stycket delade min fostermamma med mig idag då hon tyckte det passade så bra in i tiden vi lever i nu. Jag kan bara instämma. Och säga tack!

Mer om upprättelse!

Nej, det känns verkligen som att all ångest, all blodspilla, all dödsångest, alla tårarna, alla undergångskänslor och allt kämpande verkligen har lönat sig för mig. Äntligen! Hoppas jag kan hålla fast i den känslan länge nu. Hoppas det bara blir bättre och bättre nu efter det här, trots att det ser mörkt ut i vår värld just nu. Det enda vi kan göra är att be. Jag hade velat uppmana alla till att be vare sig man är kristen eller inte. Något måste det hjälpa! Vår värld blöder, men jag tror att det finns ett stort plåster och från min egen synvinkel så är det plåstret Gud.