37 år sen idag.

Idag är det tydligen 37 år sen Sid dog. En man på forumet är så överdriven så han har tatuerat "RIP SID" och dricker en  öl till hans ära. Liksom är du hans pappa eller vadå? Jag blir så arg för Sid var inte ens en bra människa... Dem gjorde t.o.m en march runt hela London 1980 till hans ära. Vad gjorde dem för Nancy? Jo dem hånade henne i media. Det var allt hon fick...
 
Vet ni vad skillnaden är eller? Nancy var kvinna och Sid var en man. Det är så simpelt. Varför känns det som att ingen ser det?

Kommentarer :

#1: Selma

Beror också på att de ansåg att hon var en groupie och inget annat, fast hon var ju en person också med mycket intelligens, inte bara någon som låg med kändisar. Tycker att många verkar minnas Nancy Spungen som en smart och speciell person mycket pga mammans bok (som iofs jag tycker är ganska hemsk för de var inte särskilt förstående föräldrar) Sex Pistols var ju jättestora då och hon var bara en vanlig tjej och ingen kändis till skillnad från Sid så folk såg henne som någon slags kändisparasit. Om Sid var en bra person eller inte vet jag inte eftersom jag inte kände honom. Har en hel del empati för honom eftersom han verkade vara lite efter och inte klarade av sitt liv. Liksom satt bara och knarkade och kollade på tecknad film, som ett vilset barn. Tragiskt men så gick det ju som det gick också.

Svar: Men vad kunde hennes föräldrar gjort annorlunda? Dem försökte ju verkligen.
Lilly

skriven

Kommentera inlägget här :