Ofrivilligt halvvegan.

Folk frågar om jag och Liam har blivit veganer nu. Så är det inte. Det är hans mage som inte ens tåler laktosfritt för han är antagligen laktosintolerant. Jag tyckte också det lät märkligt igår när läkaren sa det till mig. Fram till dem är åtta år så kan dem inte äta laktosfritt utan man får köra på veganska produkter istället. Vi köpte vegansk ost idag. En liten skitbit kostade 32 kr. Man känner sig helt ruinerad här och frustrerad. Men det måste ju bli det bästa för Liam såklart. Jag gjorde veganbrunch till honom innan och han bara gick och la sig. Stackarn är så himla förkyld nu. Kanske han äter lite senare. Jag somnade kl 4 inatt för jag försökte smälta det här med veganprodukterna. Jag gillar inte veganprodukter. Jag tycker bara det är onödigt och dyrt. Men nu har vi inget val.

 

Läkaren ska ringa mig kl 13-14 så att vi kommer någon vart med allting. Självklart ringde han innan när vi var ute. Varför inte?

Kommentarer :

#1: Selma

Tråkigt att han har problem med magen. Förr brukade man ganska lätt kunna få ett bidrag för dyrare mat vid allergi hos barn. Det går fortfarande att söka i vissa kommuner. Merkostnader vid matallergi. Kolla reglerna om det och be läkaren om intyg! Läs här t ex: http://www.matallergier.se/artiklar/20-kunskap6/161-bidrag-for-merkostnader-vid-matallergi

Svar: Oh tack så mycket Selma. :)
Lilly

skriven

Kommentera inlägget här :