Fått jobb

Tänkte egentligen inte vara så aktiv här inne som jag nu har råkat blivit. Men grejen är att jag mår så sjukt bra av att skriva ner mina hårtankar här i och andra tankar med för den delen. Detta har på något sätt blivit min hårdagbok. Det är så skönt att skriva av sig och nu kommer ni få förstahandsinformation om en stor grej som jag egentligen inte borde släppa förrän imorgon: Jag ska då åka in till mitt nya jobb och skriva på kontraktet. :D Har firat detta med sushi och glassbåtar med sonen. Sitter just i detta nu och äter sjögrässallad trots överfull mage. Och vet ni varför? För det första har jag knappt haft någon aptit alls denna sommaren. För så dåligt har jag faktiskt mått så nu när det släppte så kan jag äta som en häst känner jag. Det är legetimt. För det andra så är sjögräs och alla gröna saker för övrigt JÄTTEBRA för hårväxten. Så bara ät så mycket grönt ni kan och drick så mycket vatten ni kan. 
 
Jag har varit vaken sen halv tre inatt så borde snart gå och sova men först ett ljuvligt bad. <3 Jag älskar att bada och särskilt när det känns så välförtjänt som idag. Först några timmar i kyrkan för att sedan storstäda när jag kom hem. Vi gick dessutom till och från kyrkan. Creeds till oss! Men iaf inatt när sonen väckte mig pga åska och regn som gjorde stackarn jätterädd så la jag upp alla mina hårsteg på insta och tänker även lägga upp de här. Har kommit på att mitt hårmål 3 vill jag uppnå helst innan jag fyller 30 år men det tror jag att jag ska lyckas. Ifall jag lyckas så lyckas jag med två saker jag aldrig någonsin lyckats med förut: Vara utan hårfärg så länge i mitt vuxna liv(tre år är SKITBRA!) och att spara ut exakt hela min lugg. 
Hårmål ett:
Då när det börjar kännas okej att lägga ut på instagram igen.
Hårmål två:
När jag kan börja uppdatera på facebook igen. Jag ska ta mig tusan bomba sönder folket! Dem har fått se för lite av mig. ;)
Hårmål tre:
Nu känns det som att det är dags för att uppdatera profilbilden på facebook. Vid detta laget så ska mina tre hår-år ha gått. 
Jag kommer hålla stenhårt fast i mina drömmar nu. Varken stressen eller mina impulsfingrar ska få förstöra detta för mig. När jag är 30 år så ska jag ha såhär snyggt hår alltså. SKA!
 
Btw ifall det blir dåliga uppdateringar från mig hädanefter så kan det bero på jobbet. ;) Fniss!

Hårnålar

Är med i facebooks bästa grupp där det finns så fina kvinnor att jag känner att jag kan dela det mesta med dem. Igår valde jag att trots allt berätta för dem om mitt hår och visa bilder på det. Blev tipsad om bra instagramkonton att följa. Då fick jag följa en kvinna som jag inte vet vad hon heter men hennes instagramkonto var så grymt underbart att jag läste igenom hela på direkten. Jag har alltid känt mig udda som mår dåligt av kort hår och det känns som himla löjligt. Men det är så jobbigt att gå runt och känna sig som att man är någon annan än sig själv. Hon skrev på sin instagram exakt samma känslor som jag går runt och känner. Som jag inte berättar för någon för att jag känner mig så udda och löjlig då. "Vem är jag utan mitt långa hår?"
 
Fick även tips om att sätta upp håret med hårnålar. Först försökte jag sätta upp hela håret i hårnålar men då liknade jag bara en mupp rent ut sagt. Sen testade jag med att bara sätta upp luggen på sidorna för min långa lugg är något som kan störa mig grymt mycket. Och det blev ju faktiskt bra till slut. Den här frisyren har jag egentligen alltid tyckt att jag är så himla ful i men nu bara välkomnar jag den istället.
 
Ska tilläggas att jag har bara en yoghurtburk kvar att äta upp så det blir beauty shots i september ändå. Jippy!!
 

Peppen inför september eller eventuellt oktober

Idag kunde jag inte låta bli att kila in på apoteket innan vi skulle gå och handla. Jag har länge velat fråga om dem har något som smakar godare än silican. Det hade dem! Så nu har jag köpt hem s.k beauty shots. Dessa ska jag testa när jag är klar med min nuvarande hårkur. Problemet är att jag vet inte riktigt när jag känner mig klar med den. För det är såhär att jag har köpt hem yoghurt av märket bärry för att kunna svälja ner silican. Så har två små paket hemma som jag måste äta upp först. Men det ska bli väldigt spännande att få testa beatyshots. Jag har aldrig förr känt mig såhär motiverad till att spara ut mitt riktiga hår förr. Men har man varit "hårfärgsberoende" som jag så är det ett evigt kämpande varenda dag vill jag lova. 
Men ja antingen i september eller oktober så börjar jag på en ny hårkur då. :D Peppen!
 
Jag har tänkt såhär nu att jag ska testa ett nytt hårtillskott varje månad och den som är enklast för mig kommer jag att välja att äta under ett helt år. Så efter det året har jag räknat med att jag inte kommer behöva ha hårtillskott mer för då ska mitt hår vara tillräckligt starkt för att klara sig själv så att säga. :)
 
Var även inom min framtida frisör och frågade om det här med Olaplex. Och ja man kan använda det även om man inte har färgat hår så det tänker jag köpa till mig själv när jag har varit hårfärgsfri i ett år. Det blir nog i ca april tror jag? Eller så ger jag mig det i födelsedagspresent för jag fyller ändå år i maj. :) Älskar att jag kan lägga pengar på mitt hår även fast jag inte färgar det mer. Dessutom hjälper inte dessa pengarna till att förstöra mitt hår som det har gjort förr, utan tvärtom så bygger det ju upp det igen. ;)