Mmmcherry!

Cecce kom till mig för några dagar sen då vi hade lilljulafton hemma hos mig trots min smittorisk som jag har tjatat om för jag vill verkligen inte smitta någon just nu för det jag har är ett rent helvete att bli fri ifrån har jag märkt.

Hon tog med sig tysk körsbärschoklad med sig från Netto med brännvin i. Oho ni kan tro att den brännde gött. Det dumma är bara att detta är precis som cherry dreams och cherry dreams var ju den chokladen jag hade tänkt belöna mig med när jag har varit rökfri i en månad. Kom på nu att denna chokladen finns nog bara i Sverige under julen så jag kan ju glömma den ideen. Jag får komma på något annat.

Igår köpte jag en massa ansiktsmasker. :) Gissa med vilken smak? Haha! Ska använda första på söndag. :D Så kanske man känner sig liiite fräschare än vad man gör just nu. Uhu!

Christmas!

Detta är min första jul ensam sen jag flyttade hem ifrån. Detta är inte det värsta utan tanken på att jag måste tillbringa den helt ensam pga halsinfektionen som inte verkar vilja ge sig. Men bättre detta än att man ska smitta alla omkring en. Det skulle komma en hel del folk till mina fosterföräldrar idag så lika bra hålla sig borta. Jag ska iallafall njuta av Kalle Anka i min ensamhet. Ensamhet kan vara bra men just nu känns den bara dålig.

Här kommer lite bilder på vad jag har fått i julklapp i år. Dock är det inte alla eftersom att jag har inte fått alla än. :)

Trots smittorisken så kom Cecce med det här fina armbandet till mig. Vilket påminner mig om att jag återigen behöver ett nytt halsband...

Det kom även ett stort paket ifrån Norge som min moster och hennes söta döttrar skickade till mig. Denna är ifrån Ida. Min lilla rockdiva. :)


Min andra modellsnygga kusin Victoria skickade mig en cupcake att ha småsaker i eller bara ha som pynt.


Min mosters julklapp i år lär bli svårslagen. ;* Så sexig! Hähä.


Kittens.

Har ni sett något sötare eller?:* Denna kullen hade jag hemma hos mig då jag bodde i Hästveda och jag kan väl säga så mycket som såhär att jag hade nog blivit galen ifall jag inte hade haft dom. Jag menar jag var ute ensam på landet och kände nästan ingen. Jag fick ju skylla mig själv men jag försökte ju bara skapa ett nytt liv vilket inte gick så bra,bara till en början...Dessa busungarna höll mig iallafall sysselsatt.^^

Den ena hette Tuffingen(den min sis ville ha)och den andra minns jag inte namnet på men jag kallade henne för Smulan. Båda kom till fina hem ute på landet.

Två stycken blev kvar hos mig och det var såklart mamma katten Buffy och hennes son Lejonet. Tänkte först döpa honom till Tiger men kunde inte det då min mosters katt heter Tigergutt så det kändes så fantasilöst om jag hade döpt honom till det så blev det bara helt random Lejonet. Idagens läge är jag döglad över att jag behöll honom för från början skulle jag egentligen behållt Smulan men fastnade totalt för Lejonet plus att jag kom på att jag inte ville ha två honkatter ändå. För det hade blivit dyrare och sen så är hankatter lite härligare på något sätt.