Kom på att alla som stalkar mig faktiskt inte har bdb. ;)

Tonfisksallad med ris.

4 port
Koka upp ris till 4 personer

Medan riset får svalna en aning så förbereder man resten av ingredienserna:
Tärna en halv gurka
1 burk ananasringar
1 burk majs
1 rödlök
Isbergssallad efter smak
1 burk tonfisk i vatten

Blanda ihop allt tillsammans med riset i en skål och vips så är det färdigt!
Servera tillsammans med Rhode Islandsås.

 

Ska göra godaste middagen idag bara för att fira något speciellt.... ;) Ska bara orka diska först och sen handla det man ska ha till. xD

 

Hittade en ny favoritblogg: http://malinm.myshowroom.se/

Längtar tills på söndag! :D


Igår var jag som sagt med Cissi i Malmö och köpte denna fina tröjan på HM. Egentligen ville jag ha ett vitt med ett stort svart kors på men jag kunde inte hitta den. Typiskt! Alla går nämligen runt med den. Jag vill ha Taylor Momsens stil men har bara råd att köpa ett klädesplagg per månad nu. >< Suger! Jag köpte denna inne på HMs Devided red.

Sen var vi på China box vid stortorget. Maten var tyvärr för stark för att ätas upp av någon av oss. Sen fikade vi på ett ubermysigt fik som man aldrig ville lämna typ. :* Hon tog en varm chokladmintdrink där och jag tog äppelkaka med vaniljsås. Sen bar det av hem mot henne där vi satt på internet och snokade på folk. (6)

Vi bestämde att jag ska ju till Malmö på söndag igen så då ska vi vara igen och köpa Eminems bok Angry blonde och gå till minneslunden för att lämna blommor till pappa. Det är ju fars dag på söndag...Trots detta så längtar jag konstigt nog dit.

Inatt sov jag över på Knutan vilket var mindre lyckat. Jag har kommit på att jag nog ska försöka avstå en karriär som uteliggare i framtiden. Fyfan! Min nacke gör skitont av den hårda bänken som jag sov på och jag har blivit sjuk nu. Har döont i halsen och är jätteförkyld. Gör så ont så jag inte ens kan röka. (Y) Just nu sitter jag bara här i mitt mysiga kök i min mysiga lägenhet med ett värmeljus som doftar gott och som Rita köpte åt mig och bara njuter riktigt ordentligt av att vara bostadsägare. Ska nog dra igång ett nytt avsnitt av Gossip girl nu. Jag är på andra avsnittet på sista säsongen så har snart sett klart hela. Hann även läsa ut sista feministboken så nu ska jag börja läsa lite religionsböcker istället.