Som blivande mamma....

Som blivande mamma tycker jag att det är väldigt skönt att jag fortfarande uppdaterar här inne för hela den här bloggen påminner ju faktiskt om min ungdom. För att jag inte ska glömma bort hur bråkig och upprorisk jag var. Sen inte glömma bort den lilla ledsna ensamma babydollen som bor inom mig. Idag är hon ju inte lika ledsen men hon var en gång i tiden...
 
Det är viktigt att inte glömma bort vem man än gång var för det är ju faktiskt det som ska prägla ens framtid. Visst jag gjorde många dumma saker under min tonårstid men sen tog jag även lärdom av det och växte som person. Finns dom som fortfarande är fast i det här med att leva vilt rock'n'roll liv baby utan att växa upp alls. Dom vill helt enkelt inte. Dom vill vara fast i samma ruta hela tiden.
 
Jag tycker att jag har växt otroligt mycket men jag behöver växa ännu mer inför mammarollen kan jag tycka. Sen hur ska man egentligen vara som mamma? På ett sätt borde jag vara den där glada hemmamamman som bara är hemma och bakar med barnen men på ett sätt så vet jag inte om det verkligen är det jag vill. Mella försöker säga åt mig att inte glömma bort mig själv bakom mammarollen vilket jag kan tro kan vara lätt hänt alltså. Jag är rädd för att göra det själv...Att glömma bort att gå ut och roa mig ibland. Nu skrev jag bara IBLAND! Problemet är nog att jag kommer knappt vilja ha iväg den lilla sötnosen till någon annan som ska passa på den medans jag är ute för att roa mig. 
 
Vi får se hur det kommer gå. Ovansett hur det kommer att gå så tror jag att jag kommer bli en bra mamma. :) 
 
Puss.