Sommaren heta toppar från HM.

Nom nom nom! Om man ändå hade kunnat klicka hem allihopa...Jag kan inte ens välja EN! Haha!

Citadellet.

Idag så har jag börjat med en ny sak. Varje dag vid 14 så ska jag gå mot slottet och Citadellet och det för där ligger havet kom jag på igår. Det kom jag på när jag gick där med min låsasbrorsa och hans flickvän. Jag tycker det är så fint och rofullt att gå där. Det är ju det enda jag vill ha,lugn och ro. Denna helgen blir det t.ex ingen lugn och ro för då är alla barnen här. Jag försöker ta vara på alla guldstunder jag kan hitta. Försöker må så bra som möjligt för att hålla hoppet uppe längst. Jag övar mig även på att inte impulsköpa saker. Hårfärgen var ändå bra för nu har jag en hårfärgsförpackning som varar till ett halvår då jag ska färga utväxten. Känner mig lite dum som gjorde ett färgningsschema som ändå inte funkar. Jag försöker även vara i solen så mycket som möjligt för att håret ska blekas av det. Dock glömde vi lillens mat hemma men han har sovit hela tiden så det gjorde inte så mycket. Ni kan tänka er hur lyxigt det kändes att ringa Cecce och säga att jag sitter precis vid havet nu. Underbart! Ni ska få se bilder från mitt paradis senare på söndag. Jag är lat med att lägga in bilder på laptopen. Blev sån efter att jag fick barn tror jag? 
 
Dessutom så hade jag skrivit om denna promenade jag skulle göra på facebook för att få någon med mig. Mella ville men hon bor ju för långt bort. :/ När jag sitter på parkbänken och snackar med Cecce så kommer ett gäng ungdomar med sina hundar och barnvagn. Då är det Pernilla som är ute med sin familj för nu är Emilio frisk igen. Snacka om att jag kände mig dum på något sätt?
 
Stefan jobbar till 21 ikväll så jag har hand om lillen helt själv idag. Känns lite jobbigt att man bara får gå och lägga sig när han kommer hem igen men men...Vi behöver ju pengarna!
 
Jag måste bara berätta för er vilket korkat köp jag nyss gjorde. Jag trodde att jag var jätteduktig idag när jag gick och handlade på Citygross men jag måste ha fått solsting. Det gick nämligen inte så bra som jag trodde. Tyckte jag var vrålduktig som lyckades låta bli att köpa den exotiska youghurten som låg framme vid disken som en "felplacering" för att man skulle bli sugen på att köpa den. Jag tror inte det var en riktig felplacering för där var 2 stycken. Först tog jag den men sen när jag var nära rullbandet så la jag fint tillbaks den igen. Jag hade köpt 3 saker och allt gick på 95 kr om inte jag hörde helt fel? Jag råkade nämligen köpa kalkonskinka istället för vanlig skinka. :o Allt folket i affären gjorde mig stressad så jag råkade köpa fel...Förutom det så köpte jag chicken nuggets och alldeles för mycket creme fraiche som jag ska ha till middag senare idag.
 
Puss!
 

Min födelsedag!

Först tyckte jag den var kass för pojkvännen gav mig ej frukost på sängen utan mumlade bara ett knappt hörbart grattis så kände mig lite bortglömd. Sen fick jag mest grattis av folk inne på facebook. Knappt någon ringde. Min låsasbrorsa ringde men han verkade ha glömt bort min födelsedag totalt men jag ska träffa han och hans flickvän imorgon för första gången så det gör inget. Sen hände en märklig grej som jag inte tänker nämna här. Gillade inte det alls!
 
Bästa fördelsedagspresenten jag fick var när jag la Liam raklång på mig när han var ledsen och grät. Plötsligt ur det blå så lyfter ungen på huvudet och tittar på mig! Och han log med hela ansiktet. Störigt att jag inte hade mobilen i högsta hugget just då så jag hade kunnat filma eller fotografera den stora händelsen. Jag var så oförberedd! Han har inte kunnat lyfta det så på det sättet innan så  händer det på min födelsedag. :D Kunde inte fått en bättre present. Sen såg min pojkvän och jag Beautiful creatures,vi tog en myspussbild tillsammans och sen lärde han mig göra snabba snigelspår. Mer får ni inte veta om det. Muhahahah! ;) Min födelsedag blev ganska så okej trots att vi inte gjorde något speciellt. Trots att glassbomben inte blev uppäten ikväll.
 
Gillar ni det bättre när jag skriver det på det här sättet som jag gjorde mycket förra året eller ska jag fortsätta skriva positiva listor? Saknade nämligen att skriva såhär.
 
Puss!(Får ju inte glömma den som jag glömt så många gånger förr....)