2 friends in the same evening.

Shit detta har seriöst varit den bästa kvällen sen vi flyttade hit. Jag har lyckats skaffa mig 2 fina vänner på samma kväll. Helt underbart. Den ena heter Anna och jag vet inte om hon har någon blogg men i såna fall kommer jag länka henne imorgon här och Eliene. Vet inte riktigt om jag stavar hennes namn rätt nu? Men hon var så mysig. Hon kramade om mig hela 3 gånger och jag bad om ursäkt för att jag inte hälsade när jag såg henne på Coop men jag var helt osminkad och tyckte det var så pinsamt för hon är så otroligt vacker. Jag längtar tills vi ska fika.
 
Och Anna och jag blev bundisar direkt känns det som. Herregud det var som att möta sig själv på något sätt. Läskigt men härligt samtidigt! Jag hoppas vi kommer göra allt det där jag så länge har längtat efter: Fika,kolla på film,röka vattenpipa(Ja,nu kan jag snart äntligen skaffa en sån med!)och så mycket mer vi kan hitta på. Finns massor men min hjärna är för trött för att tänka på allt just nu med tanke på att det är mitt i natten.
 
Min pussiga sambo ville ha kvar mig i sängen och sova mig nu,men jag sa det att det är skitkallt för jag har gått enda från tornet och hit så nu måste jag ha en kopp med grönt cupcakete så jag får lite värme i mig. Den smaken påminner mig om vattenpipan man brukade röka mycket i Hbg och efter skolan i Klippan. :)
 
Nej,nu ska jag inte underhålla er längre. Nu ska jag dricka upp mitt te fort här så jag kan krypa ner till min älskade sambo.<3
 
Ha det bäst alla glada där ute!
Bjuder på lite bilder från när Jennie fotograferade mig när hon var här och vi drack blåbärsmuffinste och jag tänkte att det blev så mycket fika på det hela så det var ju nästan inte lönt att ta fram min rabarberkaka...Eller så var det lönt för Jennie gillade då den. :)