Miss world klänningen!

Alltså folk sa ju att jag skulle unna mig något denna månaden....Ehm, nu råkade jag kolla på HMs sida och där var verkligen något jag vill unna mig. Dock fanns den som tur var INTE i min storlek. Thank God! 
 
Hittade en klänning som påminde mig väldigt mycket om den klänningen Courtney Love hade i Miss world videon. Dock älskar jag spetsklänningen med som hon hade på MTV unplugged 94.
 
Jag dör så fin den är. Den skriker verkligen "Lilly köp mig så tar jag dig tillbaks till 94". Hahaha! <3
 

2 glänsande dagar!

Igår kväll kom min kompis Charlotte hit med sin vovve Cody som L är så himla förtjust i. Vi kollade på Frozen, hon gav mig rosa rosor, vi drack vin och åt vitlökschips. 
 
Imorse träffade vi Marie och F vid bibblan och dom påminde oss om att Lagunen hade sin invigning idag. Så jag och L stack dit efter att ha kollat på den nya Muminhyllan inne på bibblan. Musiken och allt på Lagunen var helt perfekt. Var precis som man slungades tillbaks till 2006 skejtarparken i Klippan. OMG! Minnen! 
 
Ikväll har jag ätit kräftor, druckit upp sista vinet, kollat på Ladybird Ladybird och funderat på att vara kreativ med mina nya gardiner som jag fick av Charlotte eller om jag skulle städa istället. Bara sitta och lyssna på The Cure känns ju i för sig också tillfredsställande. 
 
Hoppas ni har en lika mysig och fin helg som jag har. Cheers! ;)
 
 

Inskrivning!

Idag skrev jag på ett papper om att jag ska börja plugga där nästa termin. :D Kommer få plugga där i ca 1 eller 2 år så blir inge snack om 5 månader som det var på komvux. Syon på Albins fattade knappt vad syon på komvux hade menat med vissa grejer och inte jag heller. T.ex hade det stått att jag skulle pluggat på distans, men det stämmer ju inte. Jag hade ett fullspäckat schema I SKOLAN. Men skitsamma nu! :)
 
I skolan fick jag ett sms om att min IPAD hade kommit. Tusen tack till Eva! Sen träffade jag Emma, Jimmie och Marie. Så stod lite vid dom innan jag stack till systemet och köpte ett vin till min kräftskiva imorgon. Frågade efter Sara, men hon hade inte hunnit börja jobba igen. Träffade även Linnea utanför mig så hon gav mig vitt choklad till vinet. :D