Batmankläder!

Just nu är det jättemycket batmankläder på HM. Jag blev helt snurrig när jag gick där inne och kollade efter inneskor till Liam. OMG så mycket fint! Fick verkligen hålla mig för att inte köpa typ allt. Han behöver ju inte mer i sin storlek egentligen, men man hade kunnat köpa storlek större. ;) Funderar ändå på om jag inte ska köpa den "I am Batman!", i storleken större. Jag får se. Har ju inte utnyttjat barnbidraget än så mycket utan mer köpt för hans presentpengar som han fått av min mormor utan orsak. Hon gör så ibland.
 
Här är det som finns på HM just nu iaf:
(Han har dock en liknande sånhär Batmanhuvtröja hemma.)
 
Det som Liam har hemma som är nyinköpt just nu från loppis:
 
 

Juliga nagellackar.

Tänkte egentligen hålla mig väck från bloggen till minst halloween, men där rök den planen. Det verkar bara som att just måndagar är mina nya bloggdagar. Dock stör jag mig fortfarande på att jag inte får till en läckrare bakgrundsbild här, men det kanske man kan sitta och fila på nu när jag har hela veckan för mig själv då barnet är ute ur huset. :P Är så sugen på något rockigt, men samtidigt inga vapen eller döskallar för det är lite för mycket rock'n'roll för denna tanten. Eller så kanske jag hittar någon superläcker så jag kör på ett undantag ändå? Den som lever får se.
 
Idag har jag stressat rundor på stan och raggat upp främlingar till mitt fotoprojekt i skolan. Lovade att skriva väldigt snälla rader om en viss gubbe. ;) Jag känner mig väldigt produktiv idag och det här kan bli väldigt bra. Samtidigt har jag fått in ett annat fotoprojekt som jag gjorde i helgen. Min favorit-teplats och favoritpluggplats. Ska visas upp på kulturnatten på Albins på fredag. Ni kanske vill ha en exklusive bildvisning från det här på bloggen sen? Skriv en kommentar i såna fall så kanske jag fixar det åt er. ;) Tusen tack till Linnea med som ställde upp lite snabbt som modell åt mig idag då min andra modell ställde in i sista sekunden verkligen. Det är tur att man har så snygga modellvänner här borta. ;)
 
Annars så har jag fyndat dessa 2 ubersnygga nagellackar på Citygross. 20 kr för båda tyckte jag var billigt och jag är ju en sån kvinna som verkligen inte klarar av att vara utan nagellack. Tänkte faktiskt börja min barnfria vecka med att fixa just naglarna då dom kan behöva fräschas upp en hel del från dessa vilda barnlekar och vi har ju börjat måla med vattenfärger här hemma så...Dom behöver lite annan sorts färg kanske.
 
Dessutom så är dessa nagellackarna så snygga så dom kommer jag nog använda långt efter julen med. Kanske ni får se mig gå runt i endast dessa nagellackarna enda in i 2016. Först ska jag dock använda upp mitt guldglittriga, även om jag är sugen på att testa dessa också.