Silica beauty

Idag hittade jag nya hårtabletter på Ica som var så billiga att jag var tvungen att slänga mig över de och köpa de trots att jag inte har en aning just nu om hur lite pengar jag har kvar i plånboken(får nya pengar på måndag förhoppningsvis). Det är Silica beauty som jag har hittat av märket Friggs. Jag tycker att Friggs är ett jättebra märke. Burken kostade 62 kr och då får man 60 st tabletter och man ska äta en per dag. :) Mycket bättre än de andra silicatabletterna som jag äter just nu för de måste man ta två per dag och de smakar som jag nämt innan hur vidrigt som helst. 
 
Längtar tills slutet av oktober då jag ska toppa mitt hår. Har pyttelite av mitt blonda hår kvar i luggen och sen efter att jag har toppat mig denna gången så kommer jag vara helt hårfärgsfri. Då kommer jag även lägga upp hårbilder här inne för att uppdatera igen hur "långt" mitt hår har blivit. 
 
Nu har jag ju fem olika tabletter här hemma till håret och tanken är att jag ska köpa två till senare. Jag tycker ej att det gör något att jag hamstrar. Tycker bara att det är en bra kompensation efter att jag rakade av mig håret.
 
Jag hittade en gammal bild på mig för en vecka sen och den kommer jag lägga upp här. Den bilden la jag upp i lördags inne på instagram då jag hade en jobbig kväll. Bara satt och grät för jag saknade mitt gamla liv och håret då. Jag tycker det är okej att vara ledsen över håret ibland även om det kan tyckas vara väldigt ytligt. Det är även okej att älta det till en viss gräns. Sen måste man bearbeta och gå vidare. 
 
Min första jobbvecka har för övrigt gått superbra! Idag var vi på matmässa jag och familjen och det var även hur trevligt som helst. 
 

Min vitaminlista och vitaminbjörnar

I och med att jag köpte sugarhairbear till mig själv så ville jag givetvis även att sonen skulle gå på vitaminhärvan så det blev vitaminbjörnarna från Active care för hans del. Tills jag upptäckte att vuxna även kan ta de och de innehåller botanin som är det ämnen som gör så att håret växer bättre/fortare. Självfallet kommer även jag då börja knapra dessa tabletter när jag har testat alla andra som jag vill testa. Det lustiga är att jag ville aldrig gå över till kokosolja för tycker det är för jobbigt att få ur. Utan jag vill hellre knapra tabletter. Skönehten kommer ju inifrån. ;) Bästa med dessa vitaminbjörnar förutom botaninet och det faktum att de bara kostar 80 kr burken(60 st björnar i!!!!) så är det att varje björn innehåller nio stycken vitaminer. Visst är det galet? Blev som nykär på livet när jag upptäckte allt det här. :) 
 
Här är min lista och det som står längst ner är ju de Liam även äter och de som jag kommer fortsätta hålla mig till i slutendan. Nu hoppas jag att alla vitaminer vi har hemma räcker tills lönen kommer. Men det tror jag tyvärr inte de kommer göra. Kan hända jag får äta vitaminbjörnarna tillsammans med Liam ett litet tag ofrivilligt. ;) Mina tjejkompisar Nadja och Susanne kommer även börja på dessa inom kort vilket jag tycker är super. Snart äter vi alla fyra vitaminbjörnarna. 
 
Här kommer då listan som kan vara i några månader:
- Silica.
- Beauty shots.
- Sugarbearhair.
- Silicea orginal.
- Hårkontroll.
- Hair luxious(extremt excited över dessa kan jag ju säga!)
- Vitaminbjörnar. 
 
Kommer ta alla tabletterna just i denna ordningen med. Även lägga upp och skriva om de som jag ej har visat upp här än. :)
 

Sugarbearhair

Tänkte göra som alla andra och skriva en recension på sugarbearhair. Jag kan väl mest känna att det smakade bara som veganskt godis med blåbärssmak. Jag har gått och trånat efter dessa tabletter i flera MÅNADER. Jag tänkte först ge de tre månader och sen bestämma vad jag tycker. Just nu tycker jag såhär:
 
1. Smakar bara som veganskt godis. Alltså min hjärna blir inställd på att det ÄR veganskt godis och då kommer det nog inte att funka för mig. 
 
2. Det är oerhört dyrt! Tycker mer de är värda 100 kr pga godissmaken och inte 350 kr som de kostar nu. Jag fick nästan dåligt samvete när jag sprang och köpte de för även om jag får lön om två månader så känns det inte som att jag kommer få ihop det. För jag måste spara till innestående lön då jag "bara"(känns så otacksamt att skriva bara med tanke på hur många som går arbetslösa idag)ska jobba i ett år och jag måste köpa massa nytt här hemma som gått sönder nu i somras. Lite lustigt hur allt gick sönder precis när jag blev arbetslös men men.. 
 
Jag kan väl ändå tillägga att jag ångrar inte att jag testade björnarna. Nu har jag varit med om en otroligt het modern trend åtminstone. ;) Sen får väl folk tycka att jag bedömmer de för snabbt men det är ganska så lätt att tro att detta är en bluff då det är så dyrt, blev känt bara för kändisarna sponsrade det och att det endast smakade veganskt godis. Herregud jag hade kunnat göra veganskt blåbärsgodis då för en billigare peng lika bra och äta det varje dag som detta. Ingen större skillnad tror jag! Tror heller inget hade hänt om jag hade hällt i mig hela burken på en gång även om det står "Ta två björnar per dag". Det skriver dem nog bara för att göra det mertrovärdigt. :)
 
Idag ska vi till apoteket och kolla vad det finns mer att testa. Jag vet att det finns hårkontroll och silicea orginal tror jag de heter. Silicea orginal smakar ju ingenting så det är iaf positivt. Jämfört med silica som smakar skit. Funderar ändå på att äta upp de sista silica jag har för jag vägrar totalt att slänga något. Sen när jag har testat alla piller som finns så kommer jag göra  som min tjejkompis Patricia och gå tillbaka till kokosolja av återstående av tiden. Jag ska ju sköta om mitt hår exemplarsikt i tre år tills jag har fått mitt drömhår. 
 
Nu har jag sex doser kvar av mina beauty shots. Jag vet ej vilket som har hjälpt bäst men jag märker stor skillnad på min hårkvalite så jag tror ändå det är ganska så bra att äta någon form av piller. Men vill man inte knapra piller hela tre år så tror jag även att kokosolja kan fungera som ett substitut för det. :) Kommer forsätta blogga om alla piller jag testar iaf. Haha låter som värsta pillertrillaren nu. ;)