Okay, so I chopped it off...

Jag kan lungt påstå att jag har blivit bästa vän med saxen. Nästa gång kommer jag nog ta en bit kortare dessutom. Jag vill göra denna förändringen succesivt. Nästa gång blir nog en kort bob till hackan som jag har haft innan. Men det får nog tyvärr vänta tills corona är över...Sen är jag fortfarande väldigt snål gällande mig själv och mitt hår. Men kan inte låta bli att längta efter en kort bob och nude läppstift igen. 
 
Jag vet att jag har skrivit innan att jag aldrig mer ville ha kort hår igen men HERRE MIN GUD vad skönt det här känns. Jag har hellre kort och friskt hår tills mitt riktiga hår växer ut än långt och slitet som det var. Visst det är fortfarande lite slitet men i slutet av juli åker ännu mer hår av. Nu kommer det nog inte komma en håruppdatering här inne på ett bra tag just för att jag ej har nått mitt hårmål del ett. Det är att ha utväxten enda så den är nedanför ögonen och det är en bra bit dit. 
 
Min tjejkompis Nadja ska till frisören idag och klippa sitt med kortare och det verkar ha blivit en trend nu under corona. Jag hade dock aldrig gått till en frisör nu men vissa av oss vill ju inte sluta leva helt. Hon fyller år nästa månad och jag vet exakt vad jag ska köpa till henne. 
 
(null)

Hair food - aloe vera

Nu har jag testat första serien ur Garniers hair food serie med aloe vera doft. Aloe vera är läkande gällande mycket så detta kommer att hjälpa mitt hår en bit på vägen. Stay tuned for more harír food...
 

Drömhåret

Idag fyller jag 30 år och är så stolt över mig själv för jag har nästan i hela mitt liv färgat sönder håret och verkligen strävat efter det där långa drömhåret. Detta är mitt drömhår. Men är ändå lite trött på det rosa och har en orange hårbomb hemma. Men jag ska försöka vänta med den tills hösten är här. Rosa passar ju rätt så bra till sommaren. Även om jag sitter här nu och känner mig som fem år igen. Absolut inte 30 år idag!
 
Mitt hår liknar lite en rosa ombre för tillfället.